
PHU GASTROPAK s. c. Janusz Idczak, Zofia Tustanowska
93-106, Łódź, Kilińskiego 210
Jednorazowe pojemniki na żywnośćWielkość pojemników na żywność jest istotnym czynnikiem przy planowaniu i organizacji posiłków. Jednorazowe pojemniki na żywność są powszechnie stosowane do przechowywania i transportu dań gotowych oraz przekąsek. W zależności od potrzeb, pojemniki mogą mieć różne rozmiary. Małe jednorazowe pojemniki są doskonałe do pakowania jednorazowych porcji sosów lub dipów, podczas gdy większe pojemniki mogą pomieścić pełnowartościowe dania. Wielkość pojemnika może wpływać na trwałość przechowywanej żywności oraz na wygodę użytkowania. Ważne jest, aby dobierać odpowiednio wielkość pojemników, tak aby zapewnić optymalne wykorzystanie przestrzeni oraz świeżość i jakość przechowywanych potraw.
Firmy według kategorii
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Usługi remontowo-budowlane
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Baza organizacji i stowarzyszeń
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Transport dla Ciebie i firmy
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Hodowla i rolnictwo
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza kursów i szkoleń
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci